Skip to main content

Nieuwe 8" inbouwluidsprekers van Sonos

Installatie Sonos 8" inbouwluidsprekers

Sonos heeft vandaag zijn nieuwe 8" plafondluidsprekers aangekondigd waarmee de succesvolle Architectural-lijn van passieve speakers wordt uitgebreid. De speaker past naadloos in elk plafond en levert krachtig, gebalanceerd en kristalhelder geluid. De speaker is vanaf 26 maart 2024 verkrijgbaar in de Verenigde Staten en zal dit voorjaar wereldwijd beschikbaar zijn.

De krachtigste Sonos inbouwluidsprekers

Deze speakers zijn ontworpen en getuned door Sonos en op maat gemaakt door Sonance. De krachtige inbouwspeakers produceren natuurlijk, ruimtevullend geluid en bieden interessante nieuwe updates:

  • De nieuwe 8 inch (20 cm) woofer produceert soepelere middentonen, diepere bass en heeft een nog breder dekkingsgebied.
  • De 20% grotere tweeter produceert een breder frequentiebereik voor nauwkeurigere en meer gedetailleerde hoge en middentonen.
  • Een geoptimaliseerde golfgeleider staat garant voor natuurlijk klinkende vocalen en verspreiding van de hoge frequenties.
  • De unieke, speciaal ontworpen motor verbetert de bassweergave aanzienlijk tot 32 Hz.

Integratie in het sonos-ecosysteem via de sonos Amp

Net als bij de andere Sonos In-Ceiling- en In-Wall-speakers wordt de geluidsbeleving geoptimaliseerd en zorgt speciale tuningtechnologie voor een robuustere en gelijkmatige frequentierespons als deze speakers worden versterkt met Sonos Amp en Speakerdetectie wordt ingeschakeld. 

Als kers op de taart, genieten deze speakers ook van de voordelen van het volledige Sonos-ecosysteem. Dit omvat de eenvoudig te bedienen app die werkt met al je favoriete streamingdiensten, Apple AirPlay 2, regelmatige software-updates en de mogelijkheid om aanvullende Sonos-speakers en componenten toe te voegen om je setup uit te breiden wanneer je daar klaar voor bent.

Bijna onzichtbare installatie

Bij het ontwerp van deze speaker blijft het magnetische rooster esthetisch ongewijzigd tegenover de 6" versie, waardoor beide modellen naadloos samen in dezelfde ruimte kunnen worden gebruikt. De grille van zowel de 20,3 cm als 15,2 cm-maten is beschikbaar in wit voor een discrete match met de meeste plafonds. Het speciaal ontwikkelde stalen rooster kan worden geverfd om aan de specifieke wensen en maatwerkbehoeften van elke klant te voldoen.

Een mooie toevoeging aan jouw Sonos-installatie dus. Interesse? Voel je vrij om contact op te nemen voor een offerte en advies op maat.