Skip to main content

Sonos installateur

Smarthome-fixer installeert en configureert alle Sonos apparaten in je woning. Dit kan zowel voor de losstaande speakers als voor de in-wall modellen. We helpen je graag op weg met de juiste keuze voor jouw huis.

Sonos was één van de eerste aanbieders van geconnecteerde luidsprekers die multiroom-audio en een centrale bediening mogelijk maken. De producten zijn kwalitatief en stijlvol afgewerkt, een sonos installatie past zo in elk interieur.

Een draadloos speakersysteem van Sonos is de gemakkelijkste manier om in meer dan één kamer tegelijk naar muziek, podcasts en andere audiobronnen te luisteren. Bovendien kun je per ruimte apart bepalen wat je wilt horen en de controle behouden over wat waar speelt.

 
Sonos inbouw luidsprekers

Installatie van Sonos inbouwluidsprekers

Op zoek naar een stijlvolle inbouwoplossing? Sonos biedt hiervoor een prachtig assortiment inbouwluidsprekers die Smarthome-fixer met veel plezier voor je installeert. De zorgvuldig ontworpen grilles kunnen in dezelfde kleur als de muur worden geschilderd voor een sound system dat geen ruimte inneemt. Mix en match producten die passen bij waar en hoe je ook maar wilt luisteren. Combineer identieke speakers voor een rijker stereogeluid, bouw een surround sound-systeem voor je thuisbioscoop en laat je nog meer meeslepen als je Sonos toevoegt aan elke kamer.

Sonos integraties met domoticasystemen

Op zoek naar een sonos-integratie met jouw domotica-systeem? We kunnen ervoor zorgen dat de Sonos luidsprekers worden geïntegreerd in je domotica-systeem zoals Niko Home Control, KNX, Homey, etc. zodat je volledige huis samenwerkt en jij in alle comfort kan genieten.

Een sonos installateur met oog voor detail

Smarthome-fixer heeft heel wat ervaring als Sonos installateur en we helpen je dan ook graag met advies en installatie van jouw home-entertainment systeem.

 
Sonos inbouwluidsprekers
Sonos