Skip to main content

xxter installateur

Xxter is pionier op het gebied van domotica en smart home-oplossingen voor bestaande woningen. Met een brede ondersteuning voor smart home protocollen en integraties biedt xxter de perfecte oplossing om woningen die gebruiken maken van KNX of EnOcean te integreren in één eenvoudig te bedienen platform. Van beveiliging en energiebeheer tot entertainment en comfort, Xxter heeft diverse oplossingen ontwikkeld om huizen te automatiseren en te optimaliseren. 

Energie-efficiëntie en KNX

Energie-efficiëntie is een speerpunt van Xxter. Hun smart home-oplossingen stellen bewoners in staat om het energieverbruik van hun huis te monitoren en te beheren. De Smart Energy Manager van xxter gebruikt gegevens over energieprijzen, weersvoorspellingen en je energiebehoefte om het energieverbruik tussen apparaten automatisch te plannen en te balanceren op de meest kostenefficiënte manier. Door het gebruik van zonnepanelen te optimaliseren, elektrische voertuigen slim op te laden en apparaten te laten draaien wanneer de vraag naar energie en de prijzen het laagst zijn, kun je je energiekosten verlagen en je ecologische voetafdruk verkleinen. 

KNX integraties met andere smart home apparaten

Wat Xxter echt onderscheidt, zijn de naadloze integraties met andere smart home-apparaten en -platforms via de xxter Pairot. Xxter begrijpt dat een slim huis uit verschillende componenten bestaat en heeft samengewerkt met toonaangevende fabrikanten om compatibiliteit te waarborgen. Integraties met spraakassistenten zoals Amazon Alexa en Google Assistant maken het mogelijk om je huis met je stem te bedienen. Via intuïtieve mobiele apps kunnen bewoners hun huis in de gaten houden en bedienen, waar ze zich ook bevinden. 

De apps bieden overzichtelijke dashboards voor het beheren van alle aspecten van het huis, van beveiliging tot energiebeheer. Door beveiliging, energie-efficiëntie, comfort en entertainment naadloos te integreren, heeft Xxter bewezen dat de toekomst van woningen slimmer is dan we ons ooit hadden kunnen voorstellen. De basis van de xxter installatie is het xxter basisstation, dat in de zekeringskast wordt geplaatst. Het xxter basisstation wordt verbonden met jouw bestaande KNX of EnOcean-installatie en het thuisnetwerk. Geïnteresseerd in de xxter producten van of een xxter installatie bij je thuis? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

xxter installateur en xxter installaties