Skip to main content

Doorbird installateur

Doorbird is een innovatief technologiebedrijf dat zich richt op het maken van slimme deurbellen die de manier waarop we onze huizen beveiligen en controleren, revolutionair veranderen. Het bedrijf is opgericht in 2010 en heeft sindsdien een aantal toonaangevende producten op de markt gebracht, waaronder de Doorbird Video Doorbell, de Doorbird IP-telefoon en Doorbird Access Control.

De toegangscontrole van Doorbird biedt een grote verscheidenheid aan geavanceerde functies die helpen bij het beveiligen van jouw huis en het verbeteren van de controle over wie er toegang krijgt. Dankzij deze technologie beantwoord je oproepen op een smartphone waar ook ter wereld. Postbode aan de deur met een pakje? Open de deur en laat de postbode het meteen binnen plaatsen. Dit alles is mogelijk door het opzetten van integraties tussen Doorbird en slimme deursloten zoals de producten van Nuki.

Verder bieden de producten van Doorbird ook ondersteuning voor bewegingsdetectie. Dit maakt het mogelijk om direct op de hoogte te worden gebracht wanneer iemand aan de voordeur staat. Dit maakt de Doorbird Video Doorbell niet alleen handig voor het beveiligen van jouw huis, maar ook voor het verhogen van je gemoedsrust en veiligheid.

Doorbird biedt ook een breed scala aan andere accessoires, waaronder RFID-lezers, vingerafdruk scanners en sleutelkastjes, om de toegangscontrole tot jouw eigendom te verbeteren.

Als Doorbird installateur, adviseren we je bij de aankoop en installatie van alle Doorbird producten. We plaatsen de producten, configureren alles op je toestellen en we geven je uitleg over hoe alles te gebruiken. Interesse? Stuur ons een berichtje en samen met jou kijken we wat de beste oplossing kan zijn voor jouw situatie.

Doorbird installatie en advies
Installatie doorbird West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen