Skip to main content

Nuki

Nuki is een toonaangevend bedrijf op het gebied van slimme deursloten. Het bedrijf heeft sinds de oprichting in 2014 wereldwijd erkenning gekregen voor haar innovatieve producten die gebruiksgemak, efficiëntie en sterke beveiliging combineren.

Het meest opmerkelijke aspect van Nuki's slimme sloten is de gebruiksvriendelijke installatie. In tegenstelling tot traditionele elektrische sloten, kunnen de smart locks van Nuki eenvoudig op bestaande deuren worden geplaatst, zonder ingrijpende verbouwingen. Met slechts een paar eenvoudige stappen kunnen huiseigenaren hun conventionele sloten omzetten in slimme, verbonden apparaten, waarmee een nieuw tijdperk van sleutelloos gemak wordt ingeluid.

De producten van Nuki hebben een scala aan coole functies die aansluiten op de behoeften van een moderne levensstijl. Een van de meest gevierde aspecten is het sleutelloos betreden van de woning. Via de Nuki-app op hun smartphones kunnen gebruikers moeiteloos de deur vergrendelen en ontgrendelen, waar ze zich ook ter wereld bevinden, wat zorgt voor een nieuwe mate van flexibiliteit. Of je nu een drukke dag op het werk hebt of gewoon een familiebijeenkomst niet wilt onderbreken, met Nuki behoud je altijd de controle over de beveiliging van je huis.

Nuki integraties voor stembediening

Met een naadloze integratie van populaire spraakassistenten zoals Amazon Alexa, Siri (Apple Homekit) en Google Assistant biedt Nuki nog meer gemak. Met eenvoudige spraakopdrachten kun je de deur vergrendelen of ontgrendelen, wat vooral handig is voor mensen met beperkte mobiliteit of voor wie een handsfree ervaring belangrijk is.

Nuki smart home integraties

Naast de standaard integraties met de grote voice-control platformen, biedt Nuki ook heel wat mogelijkheden voor het bouwen van een complete smart home. Zo is het mogelijk om Nuki te integreren met Homey of IFTTT. Ook voor wie gebruik wil maken van professionele producten voor toegangscontrole zoals de slimme deurbellen van Doorbird met vingerafdruklezers biedt Nuki een robuuste oplossing die out of the box werkt met deze producten.

Nuki voor B&B's en vakantiewoningen

Ook voor professionele verhuurders biedt Nuki enkele geavanceerde functies. Dit is vooral handig voor mensen die vaak gasten ontvangen, zoals Airbnb-hosts of families met logerende familieleden. Via de Nuki-app kunnen gebruikers tijdgebonden digitale sleutels genereren en eenvoudig delen met gasten, zodat ze alleen toegang hebben gedurende hun verblijf. Na afloop van de ingestelde periode verloopt de digitale sleutel automatisch, waardoor de beveiliging wordt versterkt en fysieke sleuteluitwisselingen overbodig zijn.

Sterke beveiliging

Om zorgen over beveiliging aan te pakken, maakt Nuki gebruik van geavanceerde versleuteling en veilige communicatieprotocollen om het slimme slot te beschermen tegen hacking en ongeautoriseerde toegang. De toewijding van het bedrijf aan optimale beveiliging zorgt ervoor dat huiseigenaren met een gerust hart hun veiligheid kunnen toevertrouwen aan de innovatieve technologie van Nuki.

Nuki slimme deursloten

Nuki installateur in west-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen