Skip to main content

Homey installatie

Ben je op zoek naar advies over het gebruik en installatie van een Homey Smarthome hub? Dan helpt Smarthome-fixer je graag verder.

Homey is een smarthome-hub van Athom, een Nederlands bedrijf dat al enkele jaren goed op weg is om de smarthome-markt te veranderen. Homey werkt perfect samen met hardware van verschillende fabrikanten. Met Homey als hart van je installatie combineer je bij voorbeeld  Fibaroproducten eenvoudig met andere merken zoals Sonos, Philips Hue, Somfy, Qubino, Aqara, Gardena en zelfs KlikAanKlikUit en KNX. De hub biedt ondersteuning voor Z-Wave, Zigbee, RF, bluetooth en WiFi en Matter.

Dankzij deze uitgebreide ondersteuning van verschillende standaarden, is de hub een echte aanrader als zenuwcentrum van jouw home-autotmation systeem. 

Wij installeren en configureren alle Homey Pro smart home hubs bij je thuis. Samen werken we enkele flows uit en geven we wat uitleg over de mogelijkheden. De ideale start van een smarthome dat onbeperkt kan worden uitgebreid, elke dag opnieuw. 

Homey als domoticahub voor jouw huis
Homey installatie kortrijk