Skip to main content

Niko Home Control

Niko is sinds jaar en dag de grootste speler voor schakelmateriaal in België.

Met Niko Home Control biedt deze speler nu ook een volledig domoticasysteem aan voor het perfecte smart home waarbij het mogelijk is meteen te integreren met heel wat verschillende partners.

Denk hierbij bij voorbeeld aan Sonos, Vaillant, Velux en vele anderen. Dak- en schuiframen openen en sluiten. Je muziekinstallatie bedienen. Je warmtepomp beheren en bedienen. Je energieverbruik opvolgen. De luchtkwaliteit in je woning controleren en aanpassen. Met een Niko Home Control installatie kan het allemaal.

Bovendien kan een Niko Home Control installatie zowel draadloos als bedraad zodat er heel wat mogelijkheden zijn om ook een bestaande woning slim te maken.

Niko Home Control biedt producten aan voor verlichting, verwarming, rolluiken, enz. Voor een smart home met Niko Home Control hoef je niet vanaf dag één 'full option' te gaan, maar op een dag zal je het wel willen.

Als je thuis een digitale meter hebt, kun je duidelijk zien hoeveel gas, elektriciteit en water je gebruikt. Daardoor kun je je energieverbruik beter afstemmen op de elektriciteitsproductie van je zonnepanelen.

Als installateur van Niko Home Control, zijn wij dan ook heel enthousiast over dit platform en de mogelijkheden. Een toekomstbestendige smart home installatie? Dat kan met Niko Home control.

Wil je advies over Niko Home Control of ben je op zoek naar informatie over verschillende domotica-systemen zoals Niko Home Control en KNX? Wij kunnen je zeker en vast helpen.

Niko Home Control