Skip to main content

Smappee Installateur

Smarthome-fixer is smappee Infinity Certified en we zijn dan ook trots om te werken met dit Belgische merk. Als first-mover in de markt van energiebeheer, levert Smappee oplossingen die robuust zijn en waarmee je je energieverbruik volledig kan meten en sturen.

Smappee maakt het mensen en bedrijven gemakkelijk om (hernieuwbare) energie efficiënter te gebruiken via één samenhangend systeem.

Smappee installaties

Smappee biedt één van de meest uitgebreide, toekomstbestendige producten voor energiebeheer op de markt. Het levert meer energie-efficiëntie dankzij gedetailleerde, real-time gegevens over het energieverbruik. Voeg daarbij zonne-energie, gas en water voor een compleet overzicht van al je energiestromen in een oogopslag.

Het platform is gemakkelijk te integreren met IoT-diensten, en beschikt over dynamische load-balancing, geoptimaliseerd eigen verbruik, slim laden en real-time aansturing om het net in balans te brengen of het verbruik aan te passen, rekening houdend met de energiebeurs.

Op die manier kan jij als eindgebruiker op beide oren slapen en energie verbruiken wanneer je productie het hoogste is, of de prijs in de markt het laagste.

Smarthome-fixer is Smappee Certified en adviseert je graag over de verschillende mogelijkheden en opties.

Smappee gecertificeerde installateur