Skip to main content

Tado installaties

Tado is een pionier op het gebied van intelligente klimaatoplossingen en heeft de laatste jaren een stevig track record uitgebouwd.

De Tado-thermostaten zijn merk-onafhankelijk en zijn compatibel met bijna alle verwarmingssystemen van een ruim aanbod fabrikanten.

De thermostaten bieden functies zoals geolocatie, aanpassing aan weersvoorspellingen en bediening via de smartphone, Google Assistant, Amazon Alexa en Apple Homekit.

Smarthome-fixer kijkt samen met jou wat er nodig is om het maximale uit je Tado-thermostaat te halen. Zowel voor vloerverwarming als voor radiatoren, biedt Tado een slimme thermostaat die per zone kan bepalen hoe warm het er is. 18°C op de slaapkamers en 21 in de living? Met een Tado-instalatie kunnen we het voor je regelen.

Naast het flexibeler en slimmer maken van je thermostaat, kan Tado ook helpen om je verwarmingsketel maximaal te laten renderen. De thermostaten bieden recht uit de dood ondersteuning voor een breed gamma aan ketels waardoor ze deze efficiënt kunnen aansturen. We installeren deze thermostaten zowel in nieuwe als bestaande woningen.

Tado