Skip to main content

Somfy installateur

Een slim huis is pas echt slim als je zelf niet meer hoeft na te denken na installatie van alle domotica toeters en bellen. Knoppen blijven belangrijk om op elk moment controle te houden over je huis, maar bij een slimme woning heb je die eigenlijk niet meer nodig.

Alles wordt geautomatiseerd in scenes en op basis van bvb. de buitentemperatuur kan je huis onafhankelijk beslissen om de rolluiken naar beneden te laten om oververhitting te voorkomen.

Somfy is een merk met een eigen smarthome-ecosysteem en dus ook een gesloten standaard. Toch is een systeem met Somfy als kloppend hart van je smart home een echte aanrader. De Somfy TaHoma switch integreert standaard met merken zoals Philips Hue, Sonos, Velux, etc.

Bovendien bieden ze een uitgebreid gamma aan producten die gemakkelijk kunnen wedijveren met een bedraad domoticasysteem waar Somfy het voordeel heeft dat er meestal geen nieuwe of extra bekabeling nodig is.

Enkele producten uit het Somfy-gamma:

Smart home fixer kan jouw Somfy producten installeren en configureren en geeft je raad over welke producten het beste passen in jouw slimme woning.

Somfy advies en installatie