Skip to main content

Sonos lanceert Sub Mini

Sub mini installatie West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen

Sonos breidt home cinema-portfolio uit met nieuwe subwoofer die een krachtige bass produceert voor kleinere kamers.

Sonos heeft vandaag de Sonos Sub Mini aangekondigd, de draadloze subwoofer die de nieuwe standaard is in de categorie voor krachtige, uitgebalanceerde bass.

Voortbouwend op het bekroonde ontwerp van Sub produceert Sub Mini rijk en helder laag in een compacter, cilindrisch ontwerp.

“We zijn inmiddels in een streamingtijdperk aanbeland waarin kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit, met makers en platforms die investeren in meeslepende entertainmentervaringen die eersteklas geluid op de voorgrond plaatsen", vertelt Maxime Bouvat-Merlin, SVP for Hardware and Operations bij Sonos. “Sub Mini is een welkome aanvulling op de Sonos-familie en een verrijking van ons home cinema-assortiment, waarmee luisteraars geluid van bioscoopkwaliteit kunnen ervaren en ze het gevoel krijgen dat ze de hoofdpersoon zijn in hun favoriete content.”

Vlak na de introductie van twee nieuwe soundbars - Beam (Gen 2) en Ray - breidt Sonos de home cinema line-up nog verder uit met Sub Mini. Sub Mini is de nieuwe subwoofer van het merk die het makkelijker dan ooit maakt om je streamingervaring een boost te geven.

Bass zonder gezoem: Twee speciale woofers en geavanceerde verwerking zorgen voor diepe, dynamische lage tonen zonder gezoem of getril. Zo word je nog dieper ondergedompeld in alle scènes en nummers. In de akoestisch afgesloten behuizing creëren beide naar binnen gerichte woofers een kracht-opheffend effect dat vervorming neutraliseert.

Uitgebalanceerd geluid: Geavanceerde digitale signaalverwerking maximaliseert de bassweergave en realiseert de volle lage frequenties die je zou verwachten van een veel grotere subwoofer. Sub Mini neemt daarbij de laagste frequenties over, zodat gekoppelde speakers zich op de midden- en hoge frequenties kunnen richten voor een rijkere en krachtigere totale geluidsbeleving.

Goed te combineren met: Voorzie elke filmscène van extra drama door Beam of Ray te combineren met Sub Mini. Of laat horen dat het all about that bass is op je privédansvloer door Sub Mini te koppelen aan je Sonos One/Move/Five.

Mooi vanuit elke hoek: Het design van Sub Mini rond en elegant. Daardoor gaat deze subwoofer heel natuurlijk op in je interieur zonder te veel plaats in te nemen (of aandacht te trekken).

Sub Mini is wereldwijd verkrijgbaar vanaf 6 oktober voor €499